ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα press trip με προσδοκίες

Εικόνα του άρθρου Ένα press trip με προσδοκίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2024, 15:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H Yπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας σε συνεργασία με τις Περιφέρειες Ηπείρου και Θεσσαλία φιλοξένησε πρόσφατα, στις εν λόγω περιοχές, τον αρχισυντάκτη του γαλλικού ταξιδιωτικό οδηγού Routard, τον Jean-Philippe Damiani, στο πλαίσιο ταξιδίου εξοικείωσης (press trip).

Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης ήταν η συλλογή του απαραίτητου υλικού για τη συγγραφή δύο αφιερωμάτων στον ταξιδιωτικό οδηγό Routard και στη διαδικτυακή του έκδοση www.routard.com.

Την ξενάγηση του κ. Damiani στην Ήπειρο, και πιο συγκεκριμένα σε Γιάννενα, Ζαγόρι και αρχαία Δωδώνη, ανέλαβαν ειδικοί συνεργάτες της Περιφέρειας Ηπείρου και στελέχη της «Ήπειρος Α.Ε.». Και πιο συγκεκριμένα: η Νιόβη Τόμου, επιστημονική σύμβουλος-υπεύθυνη για το Πολιτιστικό Τοπίο Ζαγορίου/Unesco, η Αρετή Στασινού, ειδική σύμβουλος για θέματα τουρισμού, ο Χαρητάκης Παπαϊωάννου, συντονιστής Γεωπάρκου Βίκου-Αώου/Ήπειρος Α.Ε –στη φωτογραφία μαζί με τον κ. Damiani- και η Γεωργία Κιτσάκη (Ήπειρος Α.Ε.)

«Με τη σημαντική αυτή προβολή, η Ήπειρος θα ενισχύσει τη θέση της ως κορυφαίος προορισμός για εναλλακτικό τουρισμό στη γαλλική αγορά, προσελκύοντας νέους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες στη φύση, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3