Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυτό, δεν ήταν οφσάιντ...

Εικόνα του άρθρου Αυτό, δεν ήταν οφσάιντ...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2019, 00:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο 0-0 έμεινε για ένα ακόμα (κρίσιμο) παιχνίδι ο ΠΑΣ στην έδρα του, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο ΠΑΣ λοιπόν ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά παρουσίασε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην ανάπτυξη και στην τελική προσπάθεια. Ο Μάνος είχε πολλές ευκαιρίες να βάλει μπροστά τον ΠΑΣ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Αθανασιάδης βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα.

Το ίδιο καλός όμως ήταν και ο Μιχαήλ, όταν κλήθηκε να αποσοβήσει το γκολ στο 21’ στο σουτ του Τσιλιανίδη, στο 48’ απέναντι στον Ιγκλέσιας και στην καλύτερη φάση, στο 76’, όταν έκανε μια από τις μεγαλύτερες αποκρούσεις του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται γιατί στο 46’ δεν μέτρησε το γκολ του Κρίζμαν και έχει δίκιο. Ο Νικολιάς έκανε τη σέντρα, ο Κρίζμαν καλυπτόταν, σκόραρε, αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι… Αυτή η φάση ίσως κοστίσει μια κατηγορία στον ΠΑΣ.

Ο Αστέρας επίσης είχε ακυρωμένο γκολ λίγο αργότερα, στο 49’, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε επιθετικό φάουλ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ το πάλεψε πολύ, αλλά ο Αθανασιάδης του αρνήθηκε το γκολ. Με τη νίκη του ΟΦΗ, 3-1 στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ, ο ΠΑΣ πέρασε στη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα, δεν κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αγωνιστικά τουλάχιστον.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back