Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα μετάλλιο με… επετειακή διάσταση

Εικόνα του άρθρου Ένα μετάλλιο με… επετειακή διάσταση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2020, 15:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Την πρώτη του φετινή διεθνή νίκη γιορτάζει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Τα αδέλφια Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος επιστρέφουν με μετάλλιο από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23 από το Ντούισμπουργκ της Γερμανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Τετράκωπος Νέων Ανδρών με τους δύο πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι., τα αδέλφια Παλαιοπάνου, τον επίσης Γιαννιώτη αθλητή Ζήση Μπουκουβάλα που ανήκει σήμερα στον Όμιλο Ερετών και τον Βολιώτη πρωταθλητή Γιάννη Καλανδαρίδη, κατέκτησε χθες στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα,  όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ν.Ο.Ι., η ελληνική βάρκα έχασε μόλις για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου το ασημένιο μετάλλιο από την Ιταλία τερματίζοντας σε χρόνο 6.00.96, με τους Ιταλούς να κόβουν το νήμα σε 6.00.10, ενώ πρώτοι ήταν οι Ρουμάνοι με χρόνο 5.56.64.

Στην νίκη των αθλητών του, ο Ν.Ο.Ι. προσδίδει και μια επετειακή διάσταση. Το χάλκινο μετάλλιο ήρθε έναν χρόνο μετά τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων στη λίμνη Παμβώτιδα, «μία διοργάνωση που με την επιτυχία της έβαλε ξανά τα Γιάννενα, μετά από δύο δεκαετίες περίπου, στον διεθνή κωπηλατικό χάρτη», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back