ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια πίτα με ευχές και βραβεία

Εικόνα του άρθρου Μια πίτα με ευχές και βραβεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2022, 16:07
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Λόγω των υγειονομικών κανόνων, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων (ΝΟΙ) έκοψε την πίτα του σε μια λιτή τελετή στα γραφεία του, ενώ απένειμε βραβεία στους αθλητές-τριες που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Σε δήλωσή της με αφορμή τη σεμνή αυτή γιορτή, η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το 2021 ήταν μία χρονιά μεγάλων επιτυχιών για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ο οποίος αναδείχθηκε εκ νέου πρωταθλητής και πολυνίκης Ελλάδος, ενώ οι αθλητές μας πέτυχαν μεγάλες διεθνείς διακρίσεις, με σημαντικότερη το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο» ανέφερε η πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος πήρε πρόσφατα μετεγγραφή από τον Ν.Ο.Ι. στον Περιβαλλοντικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων.

Η κα Παλαιοπάνου υπενθύμισε το χρυσό μετάλλιο του Θανάση Παλαιοπάνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το ασημένιο μετάλλιο του Ιάσονα Εξάρχου στο Πανευρωπαϊκό Νέων και την πέμπτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων, την πέμπτη θέση της Κατερίνας Γκόγκου, του Ανδρέα Καρέτσου και του Σπύρου Γεωργίου στο Παγκόσμιο Εφήβων, την έκτη θέση που κατέκτησε ο Παύλος Φαϊτάς στο Παγκόσμιο Νέων και στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς και τα μετάλλια που κατέκτησαν  η Χριστίνα Παπαϊωάννου, η Νεφέλη Ντάρα, η Κατερίνα Γκόγκου, ο Στέφανος Δημητρίου και ο Άγγελος Λαγός στο Βαλκανικό. Αναφέρθηκε δε και στα «νέα αποκτήματα του Ν.Ο.Ι. και συγκεκριμένα στη Μαρία Κυρίδου και την 5η θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στην αδελφή της Αννέτα Κυρίδου για τη 10η θέση στην ίδια διοργάνωση.

«Ξεκινάμε όμως το νέο έτος με πολλή αισιοδοξία και διάθεση για δουλειά ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε. Το έμψυχο δυναμικό του Ν.Ο.Ι., αθλητές, προπονητές και φυσικά η διοίκησή του είναι η καλύτερη εγγύηση», είπε η πρόεδρος.


* Φωτό αρχείου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back