Ένα «Μαύρο πρόβατο» ανάμεσά μας

Εικόνα του άρθρου Ένα «Μαύρο πρόβατο» ανάμεσά μας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2018, 18:04

Οι ANFO κυκλοφορούν το δεύτερο δίσκο τους, το Black Sheep, ένα μίνι LP διάρκειας 25 λεπτών, με τη διάρκεια να είναι… ισχυρό πανκ διαπιστευτήριο καθότι τα κομμάτια είναι επτά συνολικά. Ενώ λοιπόν άλλες μπάντες, για επτά κομμάτια θέλουν… ώρες, οι ANFO δεν μασάνε λόγια και νότες, στη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά που είναι διαθέσιμη στο https://anfoband.bandcamp.com/ για δωρεάν download, με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά κατ’ επιλογή των ακροατών.

Τα κομμάτια φωτογραφίζουν την πρώτη εποχή της μπάντας που ιδρύθηκε το 2013 και έρχονται σε συνέχεια του πρώτου mini LP που είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο «Ηχοβρύχιο» στην Αθήνα, σε παραγωγή Γιώργου Παυλίδη (πρώην «Χάσμα» και νυν «Μπρος») που είχε κάνει την παραγωγή και στο πρώτο, ομώνυμο mini LP της μπάντας.Το mastering είναι του μουσικού και συνθέτη Τάσου Μακρυγιάννη γνωστού και από την δουλειά του στους «Βάλια Κάλντα» ανάμεσα σε άλλα.

Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο φωτογράφος, ζωγράφος, tattoo artist και γραφίστας Λούης Κωνσταντίνου από τη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Η σύνθεση των ANFO σε αυτή την ηχογράφηση είναι:

Σωτήρης Θεοχάρης - Lead Vocals/Rhythm Guitar
 Φώτης Πατίκας - Lead Guitar
 Νίκος «Τσουλούφης» Χαραλαμπόπουλος - Bass/Backing Vocals
 Γιώργος Χλωρός - Drums/Backing Vocals

Additional backing vocals: Βασίλης Ζερβακάκης




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back