Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 20-09-2021, 17:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Φεστιβάλ αναρρίχησης διοργανώνει ο Δήμος Κόνιτσας από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου Ελλάδας-Αλβανίας «EX.TOUR».

Σκοπός του έργου είναι η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης της διασυνοριακής περιοχής Κόνιτσας και Πρεμετής μέσω του τουρισμού περιπέτειας/extreme sports.

Το πρόγραμμα του τετραήμερου φεστιβάλ με τίτλο «KonitsAthlon» περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες: Παιχνίδια για την ενίσχυση της ομαδικότητας, γνωριμία και εξάσκηση στις τεχνικές της αναρρίχησης, παρουσιάσεις από πιστοποιημένους επαγγελματίες των extreme sports, πεζοπορία( trekking) σε οικολογικές διαδρομές γύρω από την Κόνιτσα, εκμάθηση και πρακτική σε Rafting, Paragliding, Canoe-Kayak, Fly-Fishing.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, στο link που ακολουθεί: https://forms.gle/GBkprk6geAJxF8LcA.

Λόγω των συνθηκών Covid-19, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων θα γίνει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία και ασφάλεια  των συμμετεχόντων.

Όλες οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία της Κόνιτσας.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα