Ένα ευχαριστήριο προς την Αιματολογική Κλινική

Εικόνα του άρθρου Ένα ευχαριστήριο προς την Αιματολογική Κλινική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2023, 19:49

Δύο πολίτες που νοσηλεύτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ο Μιχάλης Δελημήτρος και η Δήμητρα Ράπτη, γράφουν:

«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην Αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με διευθύντρια την αναπληρώτρια καθηγήτρια Καψάλη Ελένη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Στους γιατρούς: Χατζημιχαήλ Ελευθερία, Χαραλαμπίδου Σοφία, Βάσσου Αμαλία, Γουγωπούλου Δώρα, Τσόλα Ευάγγελο, Τάσση Ηλιάνα, Παπαθανασίου Κωνσταντίνα, Κουμπή Επαμεινώνδα, Γεωργούλη Βασίλειο και Αποστολίδου Ελισάβετ.

Στις νοσηλεύτριες, νοσηλευτές και όλο το βοηθητικό προσωπικό για την αδιάκοπη φροντίδα τους μέρα και νύχτα. Το χαμόγελο και η ευγένεια τους ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή.

Στο τμήμα Αιμοδοσίας για τις δεκάδες μεταγγίσεις.

Στο διάστημα των πεντέμισι μηνών νοσηλείας μας όλοι τους κατέβαλαν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, με επιστημονικό κύρος, αλλά πρωτίστως με ανθρωπιά.

Τελευταία αφήσαμε τη γιατρό μας την κυρία Κυριαζοπούλου Λυδία. Η επιστημονική της κατάρτιση και η δύναμη που μας μετέδιδε υπήρξαν καταλυτικές αυτό το διάστημα. Από την πρώτη στιγμή μας έκανε να νιώθουμε ότι θα βγούμε νικητές.

Δελημήτρος Μιχάλης

Ράπτη Δήμητρα»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back