ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το νερό

Εικόνα του άρθρου Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το νερό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2018, 19:46
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα πρόγραμμα με τίτλο Παίζουμε & Μαθαίνουμε για το Νερό» που απευθύνεται σε  μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υλοποιεί το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στόχος του προγράμματος είναι η αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών προάγοντας την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίησή τους ως προς τη διασφάλιση της ποιότητας και της ορθής χρήσης, του πολυτιμότερου για τον άνθρωπο αγαθού, του νερού.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν διεξαγωγή πειραμάτων, συμμετοχή σε διαδραστικές δραστηριότητες και ξενάγηση στους χώρους του εργαστηρίου, ενθαρρύνεται ο προβληματισμός και η κριτική σκέψη μαθητών και εκπαιδευτικών.

Το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας είναι Κέντρο Αναφοράς Ελέγχου Νερών και Τροφίμων για την Περιφέρεια Ηπείρου, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, ενώ παράλληλα είναι διαπιστευμένο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εργαστήριο στο τηλέφωνο επικοινωνίας 26510-07604 ή στο email: weflab@cc.uoi.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back