ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα εκατ. ευρώ σε δρόμους σε Βρυσούλα, Καραβατιά, Αμπελόκηπους

Εικόνα του άρθρου Ένα εκατ. ευρώ σε δρόμους σε Βρυσούλα, Καραβατιά, Αμπελόκηπους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2023, 19:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για την ανακατασκευή και βελτίωση οδικού δικτύου, και συγκεκριμένα για την αποξήλωση και αντικατάσταση του κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα, υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1 εκατ. αφορά. Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών θα γίνει στις περιοχές της Βρυσούλας, της Καραβατιάς και των Αμπελοκήπων «ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο τα οποία έγιναν πιο σοβαρά λόγω και των βροχοπτώσεων» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφεί η σύμβαση για το μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με το ποσό των 4,1 εκατομμυρίων ευρώ. Με το έργο αυτό θα αντιμετωπιστούν προβλήματα που έχουν ανακύψει με λακκούβες και άλλες καταστροφές ασφαλτοτάπητα σε ένα μεγάλο δίκτυο δρόμων, κυρίως στον αστικό ιστό.

«Αναγνωρίζουμε ότι το πρόβλημα με τις λακκούβες και τις βλάβες που έχουν προκληθεί στους δρόμους, είναι σοβαρό και ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τις δυνάμεις του εργοταξίου» αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back