ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα δώρο από τους πρόσφυγες: 500 μάσκες

Εικόνα του άρθρου Ένα δώρο από τους πρόσφυγες: 500 μάσκες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/12/2020, 16:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πεντακόσιες υφασμάτινες μάσκες προσέφεραν στον ΟΚΠΑΠΑ η ομάδα προστασίας της υγείας της μη κυβερνητικής οργάνωσης Intersos και ωφελούμενοι του προγράμματος «Estia» που φιλοξενούνται στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη».

Η παράδοση έγινε στο χώρο του Δημαρχείου με τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρη Πάνου να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά.

«Είναι μία προσφορά που έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Οι μάσκες που παραλαμβάνουμε θα διατεθούν σε ωφελούμενους του ΟΚΠΑΠΑ και άλλων δομών του Οργανισμού. Ευχαριστούμε για την προσφορά και για την αλληλεγγύη η οποία είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε το δύσκολο διάστημα που διανύουμε», δήλωσε ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο κ. Πάνου δήλωσε: «Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί προβαίνουν σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν την προσφορά που έλαβαν στη χώρα μας»...

Πρόσφυγας που μετείχε στην εθελοντική δράση ευχαρίστησε τον Δήμο και τον ΟΚΠΑΠΑ και τους Έλληνες για την φιλοξενία που παρέχουν.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα της ελπίδας» είπε…

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back