Για άλλη μια χρόνια, το περιοδικό «Γαστρονόμος» βράβευσε παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων. Η τελετή της απονομής των Βραβείων Ποιότητας έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα. Ένα από τα βραβεία πήγε στην εταιρία «Κατώγι Αβέρωφ». Το «Κατώγι Αβέρωφ» πήρε το βραβείο παραγωγής οίνου που αφορά την παραγωγή των εκλεκτών, ιστορικών ομώνυμων κρασιών και το σύγχρονο οινοτουριστικό προφίλ της επιχείρησης. Το βραβείο παρέλαβε ο Αλέξανδρος Ιωάννου, διευθύνων σύμβουλος της «Κατώγι Αβέρωφ Α.Ε.»
σχετικα αρθρα
- «Όσοι περνάνε από το Κατώγι, γίνονται φίλοι του»Ο Αλέξανδρος Ιωάννου μιλάει στον «Τύπο Ιωαννίνων»
- Στο «Softie» ο Χρυσός ΑλέξανδροςΤα βραβεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
- «Άβανος»: Νικήτρια ταινία στο φετινό φεστιβάλ Δράμας«Χρυσός Διόνυσος» και άλλα πέντε σημαντικά βραβεία