Για άλλη μια χρόνια, το περιοδικό «Γαστρονόμος» βράβευσε παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων. Η τελετή της απονομής των Βραβείων Ποιότητας έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα. Ένα από τα βραβεία πήγε στην εταιρία «Κατώγι Αβέρωφ». Το «Κατώγι Αβέρωφ» πήρε το βραβείο παραγωγής οίνου που αφορά την παραγωγή των εκλεκτών, ιστορικών ομώνυμων κρασιών και το σύγχρονο οινοτουριστικό προφίλ της επιχείρησης. Το βραβείο παρέλαβε ο Αλέξανδρος Ιωάννου, διευθύνων σύμβουλος της «Κατώγι Αβέρωφ Α.Ε.»