Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Εμβολιαστικό» μήνυμα από τον Αλ. Καχριμάνη

Εικόνα του άρθρου «Εμβολιαστικό» μήνυμα από τον Αλ. Καχριμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2021, 18:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκκληση να προχωρήσει ο εμβολιασμός από το σύνολο των πολιτών και να συνεχιστεί η τήρηση των μέτρων, απηύθυνε με σημερινή δήλωσή του ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Ο κ. Καχριμάνης θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους λέγοντας ότι «δεν αντέχουμε άλλα κλεισίματα».

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Ανησυχώ πάρα πολύ. Πρέπει να εμβολιαστούμε άπαντες. Εμβόλια υπάρχουν.  Νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας. Να τελειώνει αυτό γιατί δεν έχουμε δυνατότητες ούτε κοινωνικές ούτε ανθρώπινες ούτε οικονομικές να αντέξουμε άλλα κλεισίματα. Η ευθύνη είναι στον καθένα από εμάς, πρώτα για τον εαυτό μας και μετά για το κοινωνικό σύνολο. Η κατάσταση δεν πρέπει να μας ξεφύγει. Δεν πρέπει να ξανακλείσει επιχείρηση. Γιατί αν κάποιες  κλείσουν, αυτό θα είναι σε βάρος των ιδίων και αλλά και του συνόλου. Βλέπουμε νέους ανθρώπους να χάνονται και κάποιοι ακόμη δεν λένε να το καταλάβουν».

Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη καταγραφή κρουσμάτων σε επιχειρήσεις των Ιωαννίνων. «Υπάρχει ένα θέμα με νοικιασμένους εργάτες σε επιχειρήσεις της περιοχής, εκεί που δυστυχώς δεν πάνε Έλληνες να δουλέψουν, οι οποίοι σήμερα είναι στην Αθήνα, αύριο στα Γιάννενα, είναι δηλαδή σε συνεχή μετακίνηση. Θεωρώ και το ζήτησα στη σύσκεψη που είχαμε οι περιφερειάρχες με τον πρωθυπουργό ότι αυτοί πρέπει άμεσα να εμβολιαστούν όλοι» είπε.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back