Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΛΕΠΑΠ: «Περιορίστηκαν οι δωρεές»

Εικόνα του άρθρου ΕΛΕΠΑΠ: «Περιορίστηκαν οι δωρεές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2022, 16:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μερόπη Τζούφη και συναντήθηκε με την επίτιμη πρόεδρο Νατάσα Μπέγκα, την πρόεδρο Βασιλική Κωστή-Παπαβασιλείου, την υπεύθυνη του τοπικού παραρτήματος Βασιλική Μάστακα και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Άρη Χολέβα και Ιουλία Βλάχου.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν ζητήματα όπως ο περιορισμός των δωρεών από τους πολίτες προς την ΕΛΕΠΑΠ, που για την κάλυψη του κενού, η διοικούσα επιτροπή ζητά την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης.

Επίσης, σύμφωνα με την κα Τζούφη, «προβληματισμός επικρατεί επίσης για την πανσπερμία δομών που παρέχουν υπηρεσίες σε παιδιά ΑμεΑ. Όπως υπογραμμίστηκε, υπάρχει άμεση ανάγκη καλύτερου συντονισμού, οργανωμένης δράσης και αυστηρού ελέγχου από την Πολιτεία».

Τέλος, «σε θετική κατεύθυνση προχωρά το πρόγραμμα Πρώιμης Εκπαιδευτικής & Θεραπευτικής Παρέμβασης που υλοποιεί το παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 18 μηνών έως 7 ετών με κινητικές, αισθητηριακές και αναπτυξιακές διαταραχές».

Όπως αναφέρει η κα Τζούφη, «η μεταφορά του Ειδικού Σχολείου από την ΕΛΕΠΑΠ στο παλιό Χατζηκώστα θα επιτρέψει την οργάνωση περισσότερων δράσεων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back