ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκτός Ιωαννίνων ο Γ. Στέφος

Εικόνα του άρθρου Εκτός Ιωαννίνων ο Γ. Στέφος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2023, 00:23
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψηφίους σε Θεσπρωτία και Άρτα παρουσίασε τις τελευταίες μέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιάννης Στέφος.

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις, στην Άρτα –παρουσία και της βουλευτή Όλγας Γεροβασίλη-, ο κ. Στέφος ααναφέρθηκε στην ανάγκη για ένα σύγχρονο διοικητήριο, στην κατασκευή 2ου κόμβου στην Ιόνια οδό, δυτικά της πόλης, στην οριοθέτηση της κοίτης του Αράχθου, στην ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων και την ολοκλήρωση των αρδευτικών πεδιάδας, στην ανάγκη κατασκευής νέας γέφυρας στην Άρτα. Μεταξύ άλλων, δεσμεύτηκε για την ίδρυση Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου (Π.Α.ΤΕ.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.



Στην Ηγουμενίτσα, μίλησε για την παράκαμψη της πόλης, για την αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης με το τελωνείο Μαυροματίου, για εκκαθάριση και λειτουργία του Βιοτεχνικού-Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσπρωτίας, για εκπόνηση μελέτης χωροϊκανότητας ιχθυοκαλλιεργειών στον όρμο Σαγιάδας και υποστήριξη των εγκατεστημένων ιχθυοπαραγωγών, καθώς και για την ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων στο Δέλτα Καλαμά και στήριξη των μανταρινοπαραγωγών Κεστρίνης.

Τέλος, επεσήμανε ότι η δυτική σιδηροδρομική Εγνατία «Ηγουμενίτσα-Ιωάννινα-Καλαμπάκα» είναι έργο εφικτό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back