ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εκεί ψηλά στα 1.160 μ.

Εικόνα του άρθρου Εκεί ψηλά στα 1.160 μ.
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/02/2023, 14:16
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ήταν το 2019 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον λαό ότι θα πάει στο βουνό για να σκεφτεί ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και πήγε στο Μέτσοβο.

Και φτάσαμε στον Δεκέμβριο του 2022, να επαναλαμβάνει ότι «στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις». Έτσι εδώ και δύο μήνες, και ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται από τότε για εκλογές, ο λαός περιμένει… πότε θα πάει στο βουνό ο πρωθυπουργός. 

Μετά από δύο τρεις αναβολές, ο κ. Μητσοτάκης κατέφτασε στο βουνό, σε υψόμετρο 1.160 μ., στο Μέτσοβο.

Η επίσκεψή του δε, από το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να είναι ιδιωτική, αλλά πολύς κόσμος της ΝΔ συγκεντρώθηκε στο Μέτσοβο. Από τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, τον υφυπουργό και βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά και τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη μέχρι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό.

Ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης ανάρτησε στο facebook σειρά οικογενειακών φωτογραφιών με τον κ. Μητσοτάκη, στην προσπάθειά του να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργικό πυρήνα.

Και ενώ ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται… τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, την ίδια ώρα φωτογραφίζεται μαζί με πρόσωπα, τα οποία ανακοινώνουν (διαδικτυακά) εμμέσως πλην σαφώς την υποψηφιότητά τους ως βουλευτές, όπως είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Σπύρος Κωνσταντόπουλος και η ξενοδόχος Έλσα Εξάρχου.

Κοινώς, οι απόκριες πέρασαν, αλλά το «γαϊτανάκι» με την ημερομηνία των εκλογών συνεχίζεται.


Photo credit: από το προφίλ του Αλ. Καχριμάνη στο fb

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back