Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εκδηλώσεις και στο βάθος… έκπληξη

Εικόνα του άρθρου Εκδηλώσεις και στο βάθος… έκπληξη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/02/2017, 16:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ήθος και Πολιτική» τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 20.30 στα παλιά σφαγεία με ομιλητές του Θεοδόση  Τάσιο και Αριστείδη Χατζή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και συντονίσει ο Τάκης Σιώτος, μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου. Ο κ. Σιώτος είπε σήμερα μεταξύ άλλων ότι το θέμα της ηθικής «έρχεται από την αρχαιότητα και φτάνει στο σήμερα». Ο Βενετσάνος Μαυρέας, καθηγητής της Ιατρικής Ιωαννίνων, παρουσιάζοντας την εκδήλωση και τους ομιλητές, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το θέμα της συζήτησης, το ήθος δηλαδή στην πολιτική αλλά και στο σύνολο του ανθρώπινου βίου, θα συζητηθεί εκτενώς, με όλο το σύνολο των κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται.  

Ο καθηγητής της Ιατρικής Μωυσής Ελισάφ, παρουσίασε το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων του Ομίλου: στις 8 Μαρτίου θα γίνει εκδήλωση με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στις 27 Μαρτίου θα κατατεθούν οι προτάσεις του ομίλου για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, στις 5 Απριλίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Μαυρογορδάτου «Ο εθνικός διχασμός», ενώ στις 10 Μαΐου, το βιβλίο του Σταύρου Ζουμπουλάκη «Ο στεναγμός των πενήτων». Κάπου μετά το Πάσχα, θα γίνει άλλη μια εκδήλωση. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζει ο όμιλος, προσκεκλημένος θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Οιεκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. θα γίνουν τη Δευτέρα 27/3/2017.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back