ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκθεση ζωγραφικής τριών Λαϊστινών

Εικόνα του άρθρου Έκθεση ζωγραφικής τριών Λαϊστινών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2023, 17:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής τριών Λαϊστινών δημιουργών, του Ηλία Βασιλείου, του Γιώργου Μυλωνά και του Αντώνη Φιλίππου, διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λάιτσας Ζαγορίου από 4 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας, από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 κατά τις ώρες λειτουργίας του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, παρουσία των καλλιτεχνών,  εκπροσώπων του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λάιστας και φορέων της πόλης και της Περιφέρειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διοργάνωση αυτής της έκθεσης. Κυρίως όμως είμαστε περήφανοι γιατί στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Κεντρικού Ζαγορίου, τη Λάιστα, χρόνια τώρα τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες έχουν επιλέξει να δημιουργούν. Με διαφορετική αφετηρία και τεχνοτροπία, η Λάιστα, τόπος και άνθρωποι, αποτελεί πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικό πεδίο…», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του συλλόγου, Μαρίνα Καρβούνη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back