πλαισιο πισω tc1
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση χαρακτικής της Αγαθής Παππά στο Ίδρυμα Γκανή

Εικόνα του άρθρου Έκθεση χαρακτικής της Αγαθής Παππά στο Ίδρυμα Γκανή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2021, 13:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση χαρακτικής της Αγαθής Παππά με τίτλο «Τόπος και τοπίο» διοργανώνει το Ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή (Σούτσου 26), στα Γιάννενα, από 2 έως 29 Νοεμβρίου.

Η καλλιτέχνης αναφέρει σε σχετικό σημείωμα: «Στην παρούσα τοπιογραφική σειρά, με χαρακτικά σε ζελατίνα, απεικονίζεται άποψη τοπίων της Ηπείρου. Προσωπικά, η ενασχόλησή μου με το τοπίο με βοήθησε να ‘ξεκλειδώσω’ τον συναισθηματικό μου κόσμο. Ατενίζοντας τη φύση ως ‘τοπίο’, δηλαδή ως ένα σύνολο φυσικών στοιχείων, οι ανθρώπινες μορφές και οι ανθρώπινες παρεμβάσεις λαμβάνουν δευτερεύουσα σημασία. Τα έργα μου είναι εμπνευσμένα κυρίως από την ύπαιθρο της πατρίδας μου, και αποτελούν μια προσπάθεια αποτύπωσης πάνω στο χαρτί όλων των εικόνων και των εμπειριών που απέκτησα μέσα από τις περιηγήσεις μου. Οι τόποι που έζησα, επισκέφθηκα και αγάπησα, επηρέασαν την τοπιογραφία μου και μαρτυρούν την άρρηκτη σχέση μου με το τοπίο και τις μεταβολές του».

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00, κάθε Τετάρτη απόγευμα 18:00-21:00.

Τηλέφωνο: 2651036517.

Η είσοδος των επισκεπτών επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με την ισχύ του να είναι 180 μέρες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3