Oikonomou pisoi
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Διαγωνισμός φωτογραφίας μέσω Instagram

Εικόνα του άρθρου Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Διαγωνισμός φωτογραφίας μέσω Instagram
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2018, 21:25
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Αν θέλετε να είστε ένας από του συμμετέχοντες της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο στις 1 και 2 Ιουνίου, μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Instagram.

Για να λάβετε συμμετοχή πρέπει να είστε άνω των 18 ετών, να ζείτε σε μια από τις χώρες της ΕΕ και να έχετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας που θα μοιραστείτε.

Διαλέξτε ένα από τα πέντε θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Εκδήλωσης για τη Νεολαία (EYE) και προσπαθήστε να το αποστειρώσετε μέσα σε μια φωτογραφία:

  • #YoungOld
  • #RichPoor
  • #ApartTogether
  • #SafeDangerous
  • #LocalGloba

Μπορείτε να στείλετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε, σε όσες κατηγορίες επιθυμείτε.

Μοιραστείτε τη φωτογραφία στο Instagram με το hashtag #EYE2018, καθώς και το hashtag της κατηγορίας στην οποία θέλετε να διαγωνιστεί η φωτογραφία και κάντε tag: @EuropeanParliament και @ep_eye.

Θα αναδειχτεί ένας νικητής για κάθε κατηγορία. Οι έξι νικητές (ένας από κάθε κατηγορία), θα κερδίσουν από μια συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νεολαίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, στο Στρασβούργο.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο λογαριασμός του Κοινοβουλίου στο Instagram θα δημοσιεύσει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες και  η τελική επιλογή των νικητών θα κριθεί από το ποια φωτογραφία θα συγκεντρώσει τα περισσότερα «like».

Φωτογραφία: © European Union 2017 - European Parliament

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back