Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση βιασμού, στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα του άρθρου Εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση βιασμού, στη Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2022, 18:39
ΕΛΛΑΔΑ

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού μιας γυναίκας, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι η παραδοχή για το βιασμό έγινε δημόσια, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ποια πρόσωπα περιλαμβάνονται στη δικογραφία ως κατηγορούμενα.

Το θέμα είναι ωστόσο ότι (άλλη) μια γυναίκα βρίσκεται θύμα βιασμού και μάλιστα σε υποτιθέμενες «προστατευμένες» συνθήκες ενός πρωτοχρονιάτικου πάρτι που, όπως φαίνεται, συνεχίστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ελέω απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων μετά τις 2 τα ξημερώματα, την Πρωτοχρονιά. Προφανώς, η αστυνομία δεν έκρινε σκόπιμο να επέμβει (ή δεν ενημερώθηκε/διαπίστωσε…), παρότι σε άλλες περιπτώσεις, λιγότερο κοσμικές, δείχνει περισσή ζέση.

Ήδη έχει γίνει μια σύλληψη, μετά από καταγγελία του θύματος. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Κάποια δημοσιεύματα, χωρίς να αναφέρουν πηγές, ονοματίζουν συμμετέχοντες στο βιασμό.

Ο δικηγόρος του θύματος Θανάσης Ζιώγας, με τηλεοπτικές του δηλώσεις τόνισε ότι «δεν συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, ονόματα που έχουν αναφερθεί στα social media».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back