Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΤΟ ΚΛΙΚ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Εικόνα του άρθρου Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2022, 22:20
ΤΟ ΚΛΙΚ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο φακός καταγράφει την αντίδραση του Τζόρτζ Κλούνεϊ στο μασάζ του Μπόνο, καθώς ποζάρουν για μια ομαδική φωτογραφία (δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα), μετά το επίσημο δείπνο προς τιμήν των παραληπτών των 45ων Βραβείων του Κέντρου Kennedy (45th Annual Kennedy Center Honors) για καλλιτεχνικά επιτεύγματα ζωής. Ουάσιγκτον, Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022.

Όρθιοι από αριστερά προς τα δεξιά: Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Ρουμπενστάιν, τα μέλη του συγκροτήματος U2: Άνταμ Κλέιτον, Λάρι Μιούλεν Τζ., The Edge και Μπόνο και οι παραγωγοί του Kennedy Center Honor Producers Ντέιβιντ Τζάμι, Λιζ Κέλυ και Ίαν Στιούαρτ. 

Καθήμενοι, από αριστερά προς τα δεξιά: Η γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου Έβαν Ράιαν, οι τραγουδίστριες Έιμι Γκραντ και Γκλάντις Νάιτ, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζόρτζ Κλούνεϊ, η συνθέτιδα Τάνια Λεόν και η πρόεδρος του Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι στην Ουάσιγκτον, Ντέμπορα Φ. Ράτερ. 

Φωτογραφία: EPA/Ron Sachs/POOL. Ο τίτλος είναι δανεισμένος από την κλασική ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου στην ταινία «Ο Ατσίδας»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back