Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 11-08-2020, 09:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ταινία του Αλεξάντερ Πέιν «Οι Απόγονοι» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπο Μπρίτζες, Τζούντι Γκριρ, Σάιλιν Γούντλι προβάλλει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στις 21:30, στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η υπόθεση: Ο Ματ Κινγκ είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Χαβάης. Είναι γόνος παλιάς οικογένειας γαιοκτημόνων, αδιάφορος σύζυγος μιας δραστήριας, καλοζωισμένης γυναίκας και αποστασιοποιημένος πατέρας δυο κοριτσιών στην εφηβεία. Η γυναίκα του τραυματίζεται σε ατύχημα και πέφτει σε κώμα την ίδια ώρα που ο Ματ πρέπει να πάρει μια καθοριστική απόφαση για την περιουσία της οικογένειάς του. Μέσα σε μια στιγμή, η ζωή του αλλάζει. Αν και πάντα απέφευγε τις ευθύνες, είναι αναγκασμένος να πάρει το τιμόνι της ζωής του.

Η ταινία κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Ταινίας-Δράμα και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Κλούνεϊ και έλαβε πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία και Α' Ανδρικού Ρόλου και χάρισε στο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλεξάντερ Πέιν το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου .

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα