Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Εικόνες. Σταθμοί Ζωής» από το Σωματείο Φωτογράφων

Εικόνα του άρθρου «Εικόνες. Σταθμοί Ζωής» από το Σωματείο Φωτογράφων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2017, 02:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εικόνες. Σταθμοί ζωής» διοργανώνει το Σωματείο Φωτογράφων Ιωαννίνων και Περιχώρων από 12 έως 16 Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες που αναφέρονται στα σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου, αυτά του γάμου και της βάπτισης, δοσμένα με καλλιτεχνική πρόθεση και αφαιρετική προσέγγιση. «Οι εικόνες που συνθέτουν την έκθεση, είναι προϊόν επαγγελματικής καταγραφής των στιγμών, των συναισθημάτων, των πράξεων, που εκτυλίσσονται στη διάρκεια δύο πολύ σημαντικών γεγονότων στη ζωή του ανθρώπου» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αύριο 12 Μαΐου στις 20:30.

ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Επιπλέον, στο περιθώριο της έκθεσης, τιμώντας τη γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή του κλαρινίστα Σπύρου Δερδέκη και της ηπειρώτικης ζυγιάς του. Στην εκδήλωση θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια, τραγούδια της τάβλας και μουαμπέτια του γάμου και της βάπτισης. Η εκδήλωση θα γίνει στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, ενώ το σωματείο θα προσφέρει ένα μικρό γαστρονομικό κέρασμα στους επισκέπτες.

Η είσοδος τόσο στην εκδήλωση της Κυριακής όσο και στην έκθεση είναι ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11:00-13:00 και 18:00-21:00.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back