ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Eικαστική παρέμβαση στην Ψυχιατρική Κλινική

Εικόνα του άρθρου Eικαστική παρέμβαση στην Ψυχιατρική Κλινική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/06/2018, 13:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις ευχαριστίες τους στη διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων Καίτη Σεντελέ απευθύνουν ο διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βενετσάνος Μαυρέας και το προσωπικό της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας και της Μονάδας Οξέων Περιστατικών για την εικαστική παρέμβαση που έχει γίνει σε χώρους της κλινικής.

Η κ. Σεντελέ και η καθηγήτρια αισθητικής αγωγής του σχολείου Ελευθερία Βαρβέρη, μαζί με τους μαθητές της καλλιτεχνικής ομάδας, ανέλαβαν να ομορφύνουν τους χώρους. Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές: Χασάνι Χερουλά, Δώρα Αναστασιάδη, Βασίλης Βλέτσας, Ιωάννα Καρκανάκη, Ηρακλής Κλητσινάρης, Κωνσταντίνα Κουντουβά, Φρειδερίκη Μάρκου, Στασινή Νάκη, Βασίλης Σιαμαλέκας και Αικατερίνη.

Παράλληλα, η Ψυχιατρική Κλινική ευχαριστεί τον ζωγράφο και αγιογράφο Αντώνη Καρασταμάτη και τον στρατηγό και ζωγράφο Ευάγγελο Κουμπή για την προσφορά των έργων τους.

«Ήταν μια αξιόλογη συλλογική προσπάθεια που χαρακτηρίστηκε από αγάπη, μεράκι και διάθεση. Η δύναμη των έργων τους έφερε συναισθήματα χαράς και ομόρφυνε την καθημερινότητά μας, στέλνοντας, παράλληλα, μηνύματα δημιουργικότητας και καλής συνεργασίας» σημειώνεται στην ευχαριστήρια ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back