ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Εγκαίνια»… τμήματος και εξαγγελίες

Εικόνα του άρθρου «Εγκαίνια»… τμήματος και εξαγγελίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2020, 17:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με την ευκαιρία της πρόσθεσης ενός νέου τμήματος στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών στο Πέραμα, βρέθηκαν εκεί ο δήμαρχος, δύο αντιδήμαρχοι, ένας πρόεδρος οργανισμού και ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ: Μωυσής Ελισάφ, Γιώργος Αρλέτος, Γιώργος Λώλης, Δημήτρης Πάνου και Ηλίας Γιάτσιος, αντίστοιχα.

Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Γιάτσιο και την ΕΕΤΑΑ, λέγοντας ότι «η συμπαράσταση της ΕΕΤΑΑ στο Δήμο για να προχωρήσουμε έργα υποδομής είναι πολύτιμη».

Ο κ. Πάνου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το νέο τμήμα μπορεί να φιλοξενήσει 16 επιπλέον βρέφη. Και αυτός στάθηκε στη στήριξη της ΕΕΤΑΑ, αλλά και στο ρόλο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζεται η λειτουργία ενός ακόμα τμήματος στην πλατεία Πάργης και ενός στον 3ο παιδικό, στα Λακκώματα.

«Έχουμε ήδη παραλάβει την μελέτη για την ανακαίνιση όλων των παιδικών σταθμών ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ και το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί ώστε όλοι οι σταθμοί να αναβαθμιστούν», είπε.

Ο κ. Γιάτσιος επέστρεψε τις ευχαριστίες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η ΕΕΤΑΑ για πρώτη φορά φέτος δεν άφησε κανένα παιδί χωρίς voucher ενώ υπήρξε έκτακτη χρηματοδότηση για τα ΚΔΑΠ των Δήμων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back