ΚΟΣΜΟΣ

ΕΕ-Johnson & Johnson: Κατέθεσε αίτηση για έγκριση του εμβολίου της

Εικόνα του άρθρου ΕΕ-Johnson & Johnson: Κατέθεσε αίτηση για έγκριση του εμβολίου της
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2021, 20:47
ΚΟΣΜΟΣ

Η εταιρία Johnson & Johnson κατέθεσε αίτηση για έγκριση του εμβολίου της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή.

Αίτηση χορήγησης άδειας κυκλοφορίας για το εμβόλιό της κατά της Covid-19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατέθεσε σήμερα η εταιρεία Johnson & Johnson, ανακοίνωσε σήμερα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), διευκρινίζοντας ότι μια απόφαση αναμένεται τον Μάρτιο.

«Ο EMA έλαβε αίτηση χορήγησης άδειας κυκλοφορίας για ένα εμβόλιο κατά της Covid-19 που ανέπτυξε η Janssen-Cilag International N.V.», ανέφερε ο ευρωπαϊκός οργανισμός με έδρα το Άμστερνταμ, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή θυγατρική της Johnson & Johnson.


Καλωσορίζουν

Περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια βρίσκονται καθ' οδόν τόνισε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν καλωσορίζοντας την είδηση για την αίτηση της Johnson and Johnson για υπό όρους αδειοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Από την πλευρά της, η επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου έκανε λόγο για ευπρόσδεκτο βήμα στις προσπάθειες της ΕΕ να εξασφαλίσει περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back