ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #297

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #297
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2024, 08:32
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» ποτ κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Μια ακτινογραφία των τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων στα Γιάννενα μέσα από τα στοιχεία του ΕΟΤ. Πόσες κλίνες και σε ποιες περιοχές της πόλης δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του typos-i By the Lake έγινε σειρά τριών επεισοδίων. Στις 23 Απριλίου, στο Θυμωμένο Πορτραίτο θα γίνει η avant premiere, των δύο πρώτων επεισοδίων. Είσοδος δωρεάν.

Στα υπόλοιπα θέματα του 297ου τεύχους: Η ατζέντα σε δύο σελίδες ξεδιπλώνει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Οι θεατρικές παραστάσεις, οι κινηματογραφικές προβολές και τα live. 

Στα «πρόσωπα» ο μοναχικός και ευγενής άνθρωπος ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και ο Φόρεστ Ρίτσαρντ Μπετς, ένας από τους κορυφαίους κιθαριστές του ροκενρόλ.

Οι Beastie Boys κυκλοφορούν σαν σήμερα στις 21 Απριλίου του 1992 το τρίτο στούντιο άλμπουμ, το Check Your Head. 

Η σειρά ντοκιμαντέρ Turning Point του Μπράιαν Ναπενμπέργκερ που προβάλλεται στο Netflix ξεκίνησε αναλύοντας την 11η Σεπτεμβρίου και τώρα γίνεται ανθολόγια με τη δεύτερη σεζόν να επικεντρώνεται στην ατομική βόμβα, τον Ψυχρό Πόλεμο και τις διάφορες συνδέσεις του με τη σημερινή γεωπολιτική κατάσταση.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo297-210424.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back