ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #288

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #288
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/02/2024, 08:47
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024. To Γιαννιώτικο Σαλόνι βρίσκεται υπό ανακατασκευή προκειμένου να παραδοθεί στο κοινό «ανανεωμένο». Τι περιλαμβάνει το έργο της ανάπλασης, τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. 

Αύριο κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά podcast του Τύπου με κεντρικό τίτλο «Μικρά και μεγάλα εγκλήματα στην Ήπειρο». Στο πρώτο επεισόδιο η δολοφονία του Ενρίκο Τελλίνι και της συνοδείας του στην Κακαβιά πριν έναν αιώνα.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι πλούσια σε θέατρο, live, εκθέσεις και σινεμά. Θα τις βρείτε όλες στη δισέλιδη ατζέντα του «Εξωφύλλου».

Πού βρίσκεται επιτέλους αυτή η «Μάχινα»/Ούβεδα; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδημητρίου στη ταξιδιωτική του στήλη.

Που οφείλει το όνομά της η Ηλιόκαλη; Η ιστορία της ονομασίας ενός καμποχωρίου, 14 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ιωαννίνων. 

Στις 15 Φεβρουαρίου του 1974, οι Deep Purple κυκλοφορούν το Burn, το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους. 

Στα «πρόσωπα» η Σίρλεϊ Τεμπλ, η οποία αποτελεί τον ορισμό του «παιδιού θαύματος» στον κινηματογράφο, καθώς έγινε σταρ στα πέντε της χρόνια, στα έξι της είχε παίξει ήδη σε σαράντα ταινίες, κέρδισε το Όσκαρ στα επτά της και «συνταξιοδοτήθηκε», με το που ενηλικιώθηκε, στην πρώτη της νεότητα.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo288-180224A.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back