ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #274

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #274
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2023, 08:46
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο», την ψηφιακή εφημερίδα του typos-i.gr, που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023. Η ανάπλαση του πάρκου Πυρσινέλλα, ένα από τα στοιχήματα της απερχόμενης δημοτικής αρχής Ιωαννίνων. Η μία μετά την άλλη εταιρείες παραγωγής έχουν ανακοινώσει ήδη μερικά σημαντικά τα live για το καλοκαίρι του 2024. Κι αν τα εισιτήρια είναι πανάκριβα για τους «πρωτευουσιάνους» είναι πανάκριβα, για εμάς τους «επαρχιώτες» απαιτούν σχεδόν ένα μηνιάτικο. Πριν πάρετε, όμως, το δρόμο για την Αθήνα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου σας ταξιδεύει στην Κόρτσουλα, τη δίδυμη της Κέρκυρας στην Αδριατική. 

Στα υπόλοιπα θέματα του Εξωφύλλου, ο πολιτιστικός οδηγός «απλώνεται» σε δύο σελίδες με όλες τις θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, αλλά και μια μουσική εμφάνιση στα παλιά σφαγεία. Στα «πρόσωπα» ο θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός και σκηνοθέτης, Αλέκος Σακελλάριος. 

Πριν από 51 χρόνια, στις 8 Νοεμβρίου 1972, ο Λου Ριντ κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ «Transformer». «Η καμπύλη της Καμπάνας» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος της Νίκης Γκύζη από τις εκδόσεις Γκοβόστη. Τα αποκαλυπτήρια της κεντρικής εικόνας του εξωφύλλου Led Zeppelin IV. 


Πατώντας στο κέντρο του Εξωφύλλου, το διαβάζετε σε πλήρη οθόνη. 

Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo274-121123.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back