ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στην Άρτα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2016, 17:31
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθη, σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ένας 58χρονος Έλληνας, ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια - μπαρ), κατηγορούμενος για το αδίκημα της μαστροπείας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μία 39χρονη Ελληνίδα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κατηγορούμενη για μαστροπεία, η οποία αναζητείται καθώς και μία 47χρονη Ελληνίδα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Εκδιδομένων Προσώπων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 58χρονος από κοινού με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, εξωθούσαν στην πορνεία, σε  ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, την 47χρονη, εργαζόμενη στο κατάστημα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

Ανήλικοι είχαν κλέψει μοτοποδήλατο

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής δικύκλου μοτοποδηλάτου και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων, ηλικίας 15 και 16 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο ανήλικοι εμπλέκονται σε κλοπή δικύκλου μοτοποδηλάτου που έγινε την 8/9-11-2016 στην Άρτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε κρυμμένο σε αγροτική έκταση στο Πέτα Άρτας, το κλεμμένο μοτοποδήλατο, στο οποίο οι δράστες είχαν αλλάξει το χρώμα, προκειμένου να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από καταστήματα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από καταστήματα, που διαπράχθηκαν στους Αγίους Αναργύρους και στη Φιλοθέη Άρτας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο  27χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω κλοπές:

• Βραδινές ώρες της 29-10-2016, διέρρηξε καφενείο στους Αγίους Αναργύρους Άρτας και αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό

• Πρωινές ώρες της 12-11-2016, διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Φιλοθέη Άρτας και αφαίρεσε από το ταμείο  χρηματικό ποσό

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

Εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Αυστριακές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που εμπλέκεται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σε διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back