Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 4-08-2017, 15:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η ληστεία, που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε περίπτερο, στην Άρτα. Για την υπόθεση, συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πέραμα, στο πλαίσιο ερευνών της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για ληστεία, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 23 ετών, ως συνεργοί του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 36χρονος δράστης εισήλθε σε περίπτερο  και  αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή ενώ όταν έγινε αντιληπτός από την 79χρονη, υπεύθυνη του περιπτέρου, την απώθησε βίαια, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Αστυνομικοί διενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μετά από επισταμένη έρευνα, συλλέγοντας και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δραστών και να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 36χρονο δράστη, στο Πέραμα.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των συνεργών του. Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 24 και 23 ετών, για του οποίους εξακριβώθηκε ότι ανέμεναν με αυτοκίνητο τον 36χρονο δράστη, με σκοπό τη διαφυγή του από τον τόπο της ληστείας.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων ενώ επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος και διαφυγής. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής των δραστών στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα