ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/10/2017, 17:27
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε αυτοκίνητο που έγινε στην Πρέβεζα.

Για τη διάρρηξη ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 19χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διότι από την έρευνα και την αξιοποίηση των  ευρημάτων, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 26ης προς 27η Αυγούστου στην Πρέβεζα, διέρρηξε αυτοκίνητο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συλλήψεις φυγόποινων σε Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στην Πρέβεζα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, δύο άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 37χρονη Ελληνίδα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, συνολικής ποινής κάθειρξης 14 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ακόμη συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 31χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του  εκκρεμούσαν τρεις  καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πόρου και των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και δεκαπέντε ημερών και συνολικής χρηματικής ποινής 3.500 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί φορολογίας, περί αλλοδαπών, καθώς και για παραβάσεις του ΚΟΚ.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Κατηγορείται για ψευδή κατάθεση 

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 34χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο ο 34χρονος συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα καθόσον στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ όπως διαπιστώθηκε δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back