Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνίαση απάτης σε βάρος 46χρονης, στην Ηγουμενίτσα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2017, 17:15
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε πόθεση απάτης, σε βάρος μιας 46χρονης Ουκρανής στην Ηγουμενίτσα. Δράσης θεωρείται ένας 47χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλθηκε, η 31χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άγνωστο σε αυτήν άνδρα, ο οποίος στις 30 Δεκεμβρίου, την έπεισε να του καταθέσει σε λογαριασμό του προκαταβολή για αυτοκίνητο που πουλούσε, το οποίο όμως, η επίδοξη αγοράστρια δεν πήρε ποτέ. 

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι δράστης της απάτης είναι ο 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δυο συλλήψεις για ηρωίνη και χασίς

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος Έλληνας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Καναλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 37χρονος Έλληνας.

Ο δράστης συνελήφθη διότι κατείχε δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 43,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back