ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάσεις κλοπών μοτοποδηλάτων και διαρρήξεων

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2016, 16:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Γιάννενα από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσηςτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλαπεί στις 29 Ιουνίου από την πόλη των Ιωαννίνων.Επίσης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος είχε αφαιρέσει στις 5 Ιουλίου, στα Ιωάννινα, ακόμη ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Τα κλεμμένα μοτοποδήλατα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Παράλληλα, δικογραφία σχηματίσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, σε βάρος ενός 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 26χρονου σε δύο υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων σε σπίτια, που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2012, στο Σταυροχώρι και την Κορώνη Πρέβεζας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back