Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έξι νέα απορριμματοφόρα και 33 νέες στάσεις

Εικόνα του άρθρου Έξι νέα απορριμματοφόρα και 33 νέες στάσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2021, 17:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τους όρους δημοπράτησης για την προμήθεια έξι απορριμματοφόρων οχημάτων, με προϋπολογισμό 990.000 ευρώ, και για την προμήθεια και αντικατάσταση στεγάστρων σε 33 στάσεις αστικού ΚΤΕΛ, με προϋπολογισμό 115.500 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών στη σημερινή της συνεδρίαση.

Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα τοπικής αυτοδιοίκησης «ΦιλόΔημος».

Στη σημερινή συνεδρίαση, όπως είχε ανακοινωθεί από χτες, εγκρίθηκαν και οι όροι δημοπράτησης για το οδικό έργο του μεγάλου δακτυλίου Ιωαννίνων (κόμβος Βογιάννου-Πανηπειρωτικό Στάδιο) που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

«Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του ήταν σε πλήρη ετοιμότητα για την δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου κι αυτό αποτυπώνεται στην σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Η καθυστέρηση που υπήρξε δεν ήταν με δική μας υπαιτιότητα όμως όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Έργων και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργος Αρλέτος.

Ο κ. Αρλέτος εκφράζει δε τη βεβαιότητα ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα «συμβάλλοντας έτσι και στην απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ». Σημειωτέον ότι το τρέχον ΕΣΠΑ «κλείνει» τον Δεκέμβριο του 2023.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back