ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έξι εικαστικοί στον «Τεχνοχώρο»

Εικόνα του άρθρου Έξι εικαστικοί στον «Τεχνοχώρο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2017, 14:44
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια έκθεση χαρακτικής και ζωγραφικής έξι σύγχρονων εικαστικών δημιουργών με θέμα το «Τοπίο» θα φιλοξενήσει η γκαλερί «Τεχνοχώρος» (Ζυγομάλλη 16) από τις 24 Φεβρουαρίου, οπότε και θα γίνουν τα εγκαίνια στις 20:00, μέχρι τις 18 Μαρτίου.

«Το ‘Τοπίο’, ένας τάπητας ποικίλων καλλιτεχνικών τρόπων, ξεδιπλώνεται εμπρός μας παρορμητικό, δυναμικό και φωτεινό προτρέποντάς μας να αισθανθούμε την εσώτερη μουσική αρμονία του αλλά και να ανασύρουμε τελικά μαζί του τις δικές μας ζωογόνες μνήμες ψυχικού κάλλους» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Οι δημιουργοί που θα εκθέσουν τα έργα τους είναι: Αλέξανδρος Βεργής, Βασίλης Βούλγαρης, Αναστασία Γκινάκη, Δώρα Κεντάρχου, Σπύρος Κολύβας και Κώστας Μηνάς. Ως ομάδα εκθέτουν για πρώτη φορά στα Γιάννενα «αναγνωρίζοντας στον ηπειρωτικό τόπο ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τοπία πολλαπλών αισθητικών αναγνώσεων αλλά και ένα φιλόξενο περιβάλλον καλλιέργειας και προβολή της τέχνης» όπως υπογραμμίζεται. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει κάνει η ιστορικός τέχνης Μαρία Μελέντη.

Η έκθεση θα λειτουργεί: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:30-14:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:30-14:30 και 17:30-21:30. Κλειστή την Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back