Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 9-02-2019, 15:48

Η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ «αντεπιτίθεται» μετά την ανακοίνωση του «Σπάρτακου» σχετικά με την αίθουσα που χρησιμοποιεί ο σύλλογος στη Λιμνοπούλα και ξεκαθαρίζει ότι «όλες οι εγκαταστάσεις ευθύνης του ΠΕΑΚΙ ανήκουν στη ΓΓΑ και στο ελληνικό δημόσιο. Στο δημόσιο χώρο δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες».

Ο Σπάρτακος στην ανακοίνωσή του κατηγορούσε το ΠΕΑΚΙ ότι έστειλε «τελεσίγραφο» για να υπογραφεί παραχωρητήριο, με το οποίο ο σύλλογος δεν συμφωνούσε μεν, αλλά τελικά δέχθηκε να υπογράψει.

«Προς γνώση όλων, το Αθλητικό Σωματείο «Σπάρτακος» επί 3,5 χρόνια και μετά από πάνω 5 κατ' ιδίαν συναντήσεις της Επιτροπής Διοίκησης με τον πρόεδρο του σωματείου, παρανόμως και αυθαίρετα καταλάμβανε δημόσιες εγκαταστάσεις χωρίς συμφωνητικό ή παραχωρητήριο από την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ. Παρόλα αυτά, το Σωματείο συνέχιζε να εισπράττει από γονείς χρήματα» αναφέρει το ΠΕΑΚΙ και τονίζει ότι «οι προθέσεις της ΕΔ είχαν γνωστοποιηθεί στον «Σπάρτακο» από τον Ιανουάριο (7/1/2019 απεστάλη για υπογραφή το συμφωνητικό)  και σίγουρα όχι εν είδει τελεσιγράφου».

Το θέμα μάλλον έχει λήξει, καθώς όπως τονίζει το ΠΕΑΚΙ, «μετά την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης  μεταξύ της ΕΔ και του Αθλητικού Σωματείου «Σπάρτακος», η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, είναι έτοιμη να προγραμματίσει παρεμβάσεις στις αίθουσες,  πολλαπλάσιες του αντιτίμου παραχώρησης, που  διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές του».

Ξεκαθαρίζει τέλος σε γονείς και αθλητές ότι «εξαντλήσαμε τις δυνατότητες ώστε να μην υπάρξει η χτεσινή (σ.σ. Πέμπτη) αναστάτωση, αλλά εκ του αποτελέσματος, η διοίκηση του σωματείου είναι η μόνη που έχει την απόλυτη ευθύνη των μη πράξεών της».
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
PLayschool πισω