πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σειρές: Ο επιθεωρητής Ρέμπους και της φυλακής τα σίδερα

Εικόνα του άρθρου Δύο σειρές: Ο επιθεωρητής Ρέμπους και της φυλακής τα σίδερα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2024, 21:40
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αν γυρίσατε από διακοπές και υπάρχει ώρα για (δημιουργικό) σκότωμα, ιδού δύο σειρές που πιθανώς να κερδίσουν τον χρόνο σας.


Mayor of Kingstown

Ο Χιού Ντίλον (που παίζει κιόλας) και ο Τέιλορ Σέρινταν έγιναν γνωστοί κυρίως στο Yellowstone, αλλά και στο ατυχές, πλην συμπαθητικό Tulsa King. Το νέο τους «παιδί», το Mayor of Kingstown έρχεται να καλύψει ένα Wire (βλασφημία…) και ένα Prison Break κενό, με τον Τζέρεμι Ρένερ να παίζει πάνω από τα αναγκαία το ρόλο ενός πολύ σκληρού τύπου που κάνει μια δουλειά χωρίς ακριβή περιγραφή, αλλά πολύ αναγκαία, όπως φαίνεται, σε μια πόλη που έχει φυλακή και πολύ δουλειά για την αστυνομία. Οι 3 μέχρι στιγμής σεζόν κορυφώνονται σε αρκετές wtf σκηνές, που καλύπτουν τις υπερβολικά πολλές φορές που ο Ρένερ οδηγάει τη Λίνκολν μιλώντας υπερβολικά πολύ στην ανοιχτή ακρόαση.




Rebus

Ο ήρωας του αγαπητού Ίαν Ράνκιν δεν είναι ένας συνήθης μπάτσος, αλλά ένας ντετέκτιβ με κάμποσες προβληματικές περγαμηνές, όσο και βιογραφικό εξυπνάδας. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται στην τηλεόραση. Είχε συμβεί και πριν από καμιά 20αριά χρόνια, με το αποτέλεσμα να διαρκεί μεν 4 σεζόν, αλλά να μην είναι και τίποτε ιδιαίτερο. Φέτος, ο Ράνκιν ανακατεύεται πιο ενεργά στην υπόθεση και ο Γκρέγκορι Μπερκ δημιουργεί έναν Ρέμπους (ή Ρίμπας αν μένετε Εδιμβούργο), πολύ πιο χαρντκόρ και με περισσότερους δαίμονες από τον τύπο που γνωρίσαμε στα βιβλία. Πρωταγωνιστεί ο πολύ καλός Ρίτσαρντ Ράνκιν που δεν έχει σχέση με τον Ίαν, αλλά είναι πιο Σκωτσέζος και από κιλτ πλεγμένο με μαλλί προβάτου από τα χάιλαντς.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back