Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο μέρες για το γεφύρι της Πλάκας (με Πετρολούκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α.)

Εικόνα του άρθρου Δύο μέρες για το γεφύρι της Πλάκας (με Πετρολούκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α.)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/08/2016, 23:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών, συνεπικουρούμενη από το δήμο  Βορείων Τζουμέρκων και την Περιφέρεια Ηπείρου, διοργανώνουν δύο  μουσικές βραδιές στις 9 και 10 Αυγούστου στην Γέφυρα της Πλάκας στα  Τζουμέρκα, για να συμβάλουν και να προωθήσουν την αναστήλωση της  γέφυρας της Πλάκας.  

Η πρώτη βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην ηπειρώτικη μουσική  παράδοση, που θα συγκεντρώσει όλες τις «σχολές»: Πετρολούκας Χαλκιάς, Ναπολέων Δάμος, Γιώργος Κωτσίνης, Βασίλης Μπακαγιάννης. Μαζί τους οι Σάββας Σιάτρας, Αντώνης Κυρίτσης, Γιάννης Παπακώστας, Πέτρος Μόκας, και ο Βασίλης Σερπέζης, που έχει αναλάβει και την επιμέλεια του προγράμματος. 

Τη δεύτερη βραδιά θα εμφανιστεί ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του και αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Θα τον συνοδεύσουν η Ματούλα Ζαμάνη και ο Αλέξανδρος Κούστας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο, 8 ευρώ στην προπώληση (στα Γιάννενα, στο Rock Shop στη στοά Ορφέα) και 15 ευρώ για το διήμερο. Έναρξη στις 20.30 και τις δύο μέρες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back