Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 3-08-2016, 20:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών, συνεπικουρούμενη από το δήμο  Βορείων Τζουμέρκων και την Περιφέρεια Ηπείρου, διοργανώνουν δύο  μουσικές βραδιές στις 9 και 10 Αυγούστου στην Γέφυρα της Πλάκας στα  Τζουμέρκα, για να συμβάλουν και να προωθήσουν την αναστήλωση της  γέφυρας της Πλάκας.  

Η πρώτη βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην ηπειρώτικη μουσική  παράδοση, που θα συγκεντρώσει όλες τις «σχολές»: Πετρολούκας Χαλκιάς, Ναπολέων Δάμος, Γιώργος Κωτσίνης, Βασίλης Μπακαγιάννης. Μαζί τους οι Σάββας Σιάτρας, Αντώνης Κυρίτσης, Γιάννης Παπακώστας, Πέτρος Μόκας, και ο Βασίλης Σερπέζης, που έχει αναλάβει και την επιμέλεια του προγράμματος. 

Τη δεύτερη βραδιά θα εμφανιστεί ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του και αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Θα τον συνοδεύσουν η Ματούλα Ζαμάνη και ο Αλέξανδρος Κούστας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο, 8 ευρώ στην προπώληση (στα Γιάννενα, στο Rock Shop στη στοά Ορφέα) και 15 ευρώ για το διήμερο. Έναρξη στις 20.30 και τις δύο μέρες.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa