Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο λάθη, δύο γκολ, τρεις βαθμοί

Εικόνα του άρθρου Δύο λάθη, δύο γκολ, τρεις βαθμοί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2020, 20:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρη σε δύο γκολ του Ζαν Μπατίστ Λεό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ισάριθμα (και μεγάλα) λάθη της άμυνας του Εργοτέλη, ο ΠΑΣ επέστρεψε στις νίκες και πήρε το «διπλό», νικώντας 2-1PAS τον Εργοτέλη.

Παρότι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έλεγξαν το παιχνίδι για ένα μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Μπαράτα στο 27’. Λίγη ώρα πριν ο Λεό είχε βάλει γκολ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και ο Χουτεσιώτης από την άλλη, είχε σώσει δύο φορές στην ίδια φάση τον ΠΑΣ.

Στο 39’ το παιχνίδι άλλαξε φορά. Ο Καλογεράκης έκανε… πάσα στον Λεό, αυτός σούταρε και άνοιξε το σκορ.

Στο 51’ έγινε κάτι ανάλογο. Ο Λεό ήταν μεν ξεχασμένος πίσω από τους αμυντικούς του Εργοτέλη, αλλά ο Μπάτζιος προσπάθησε να κόψει και του έκανε πάσα, βγάζοντας τον απέναντι στον τερματοφύλακα για να κάνει το 0-2.

Ο Καλογεράκης σταμάτησε τον Λεό (που ήταν ο καλύτερος παίκτης του ματς) όταν ξανά αυτός πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του Εργοτέλη και με προβολή παραλίγο να κάνει χατ τρικ. Η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Τέλος, ο Παμλίδης είχε άλλη μια ευκαιρία για γκολ, πάλι σε λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, αλλά πλάσαρε πάνω στον Καλογεράκη.

Στο 91’ ο Έφορντ μείωσε το σκορ, παίρνοντας τη μπάλα μετά την απόκρουση του Χουτεσιώτη σε σουτ του Ροβίδη.


FcTables.com


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back