ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο φορές προηγήθηκε, δύο ισοφαρίστηκε ο ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Δύο φορές προηγήθηκε, δύο ισοφαρίστηκε ο ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/09/2023, 19:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία πήρε στην Τρίπολη από τον Αστέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, με 2-2.

O ΠΑΣ προηγήθηκε γρήγορα, με τον Τζίμα να «στέλνει» τον Καρμόνα με ντρίμπλα, μετά από κάθετη μπαλιά που πήρε και να νικάει τον Παπαδόπουλο για το 0-1, στο 16’.

Στο 24’ ο Αστέρας ισοφάρισε με δυνατό απευθείας φάουλ του Άλβαρες, το οποίο πέρασε μέσα από το τείχος του ΠΑΣ, παρότι υπήρχε ακόμα και… οριζοντιωμένος αμυντικός για να καλύψει το άλμα του τείχους: 1-1.

Στο 29’ ο Μπάλαν πήρε την κάθετη πάσα από τον Τζίμα, που αυτή τη φορά ήταν ο δημιουργός, νίκησε στο τετ α τετ τον Παπαδόπουλο και ξανάβαλε μπροστά τον ΠΑΣ, αφού χρειάστηκε ένα πεντάλεπτο τσεκάρισμα στο VAR, για την πιθανότητα οφσάιντ.

Λίγο αργότερα παραλίγο ο ΠΑΣ να βάλει τρίτο γκολ, με παρόμοιο τρόπο: γρήγορο πέταγμα στην πλάτη της (αργής) άμυνας των γηπεδούχων, αλλά ο Παπαδόπουλος αυτή τη φορά, εξουδετέρωσε.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έκλεισε ένα χορταστικό πρώτο μέρος, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει: κόρνερ από δεξιά, πρώτη κεφαλιά ο Ζουγκάνοβιτς, δεύτερη ο Ρεχίς και 2-2.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο απολαυστικό. Ο Αστέρας συνέχισε να κρατάει τα ηνία του αγώνα, ο ΠΑΣ αμύνθηκε καλύτερα, ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις ήταν πολύ λίγες.

Στο 82’ ο Κλέιμαν απέκρουσε το φάουλ του Ζουγκάνοβιτς και στο 83’ η κεφαλιά του Μάντζη έφυγε πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ. Ένα λεπτό αργότερα, ο ΠΑΣ έβγαλε άλλη μια γρήγορη αντεπίθεση και ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ροσέρο.

 Το ματς κύλησε κάπως έτσι μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον ΠΑΣ να φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό, από την Τρίπολη.


Data provided by Scoreaxis



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back