Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο άτομα αναζητούνται για την επίθεση στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Δύο άτομα αναζητούνται για την επίθεση στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/02/2022, 17:52
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μόλις μια μέρα πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στου Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, ένα ακόμα περιστατικό με παρόμοια χαρακτηριστικά συνέβη στην Πρέβεζα. Η αστυνομία ενημερώνει ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα που εμπλέκονται σε περιστατικό επίθεσης «με οπαδικά κίνητρα» σε βάρος ενός ακόμα ατόμου, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη βία. 

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, «οι κατηγορούμενοι μαζί με ακόμη ένα άτομο, φορώντας μπλούζες με διακριτικά αθλητικής ομάδας, προσέγγισαν και γρονθοκόπησαν ημεδαπό, που φορούσε μπουφάν με διακριτικά άλλης ομάδας, ενώ του ζήτησαν και τους παρέδωσε το μπουφάν και το μπρελόκ του με τα διακριτικά της ομάδας του». 

Επίσης χτες 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα έγιναν έρευνες σε δύο «χώρους φιλάθλων αθλητικών σωματείων» στην Ήπειρο. Συνελήφθησαν δύο άτομα. Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς. Ο δεύτερος, συνελήφθη γιατί το κλαμπ δεν είχε άδεια. 

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα συνέβη αντίστοιχο περιστατικό στην Ηγουμενίτσα, ενώ πριν από 2 χρόνια, είχαν συλληφθεί επτά άτομα στα Ιωάννινα για επίθεση, στην πλατεία Ομήρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back