ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δωρεά στην αστυνομία

Εικόνα του άρθρου Δωρεά στην αστυνομία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2020, 23:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου. Είχε συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και παραβρέθηκε στην παραλαβή του εξοπλισμού από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας, προς τις αστυνομικές διευθύνσεις Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας. Μαζί με τον κ. Οικονόμου ήταν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κώστας Τσουβάλας, ο αναπληρωτής διευθυντής του ΚΕΜΕΑ Νίκος Γερασιμίδης (πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, μεταξύ άλλων) και ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Κώστας Σκούμας.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κιάλια, φορητούς ασυρμάτους – πομποδέκτες, αντιβαλλιστικά κράνη κ.λπ. είδη καθώς και εννιαθέσιο όχημα μεταφοράς προσωπικού για τις ανάγκες του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακκαβιάς.

Παρών ήταν επίσης ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε το ΚΕΜΕΑ και συμπλήρωσε ότι «είναι υλικά τα οποία τα χρειάζεται το προσωπικό, είναι πρώτης ανάγκης και ειδικότερα μετά τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε η Ελληνική Αστυνομία λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η χώρα όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

Ακόμα, παρούσα ήταν η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Κεφάλα, αστυνομικοί παράγοντες κ.α. Ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε επίσης με τον μητροπολίτη Μάξιμο και τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back