ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δωδώνη»: Στο κορυφαίο 7% βιωσιμότητας και εταιρικής ευθύνης

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Στο κορυφαίο 7% βιωσιμότητας και εταιρικής ευθύνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2022, 16:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο 7% των κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως σε θέματα βιωσιμότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κατατάσσει, για το 2021 τη «Δωδώνη», η EcoVadis.

Η γαλακτοβιομηχανία βελτίωση την περσινή της θέση, στην αξιολόγηση που βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και υποστηρίζει τους προμηθευτές της, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της και τις πολιτικές απασχόλησης και σεβασμού.

Η μεθοδολογία του EcoVadis βασίζεται σε διεθνή πρότυπα βιωσιμότητας, όπως η Πρωτοβουλία Παγκόσμιας Αναφοράς, το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών και το διεθνές πρότυπο ISO 26000, καλύπτοντας 200 κατηγορίες εταιρειών και περισσότερες από 160 χώρες. Με βάση τα πρότυπα που εξετάζει η EcoVadis, η απόδοση μετριέται σε 21 δείκτες με 4 πυλώνες: την περιβαλλοντική ευθύνη, τις βιώσιμες προμήθειες, τον σεβασμό στα εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματα και τα εταιρικά πρότυπα.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της εταιρίας δήλωσε σχετικά ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που χρόνο με το χρόνο γινόμαστε καλύτεροι και που για άλλη μια χρονιά μέσω της διεθνούς βράβευσης από την Ecovadis επιβραβεύεται η προσήλωση μας να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back