ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Φυτικό επιδόρπιο πορτοκάλι-περγαμόντο

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Φυτικό επιδόρπιο πορτοκάλι-περγαμόντο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2023, 16:36
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» λανσάρει στην αγορά τη νέα γεύση στη σειρά Plant’d, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο, με βάση τη βρώμη (μονά κύπελλα, 150g).

Η σειρά των φυτικών επιδορπίων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d είναι κατάλληλη για vegan διατροφή ή διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά. Τα επιδόρπια, σύμφωνα με την εταιρία, «παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά».

Τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό. Η «Δωδώνη» αποτελεί την πρώτη γαλακτοβιομηχανία στην Ελλάδα που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη συσκευασία  για τα φυτικά της επιδόρπια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα κυκλοφορία της επιχείρησης και τόνισε ότι «αποτελεί μέρος του πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχουμε δρομολογήσει και έλαβε χώρα στις σύγχρονες μονάδες παραγωγής που εγκαινιάσαμε πρόσφατα, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας».

Πρόσθεσε δε ότι «αυτή η γεύση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ανώτερα φυτικά επιδόρπια που όχι μόνο ικανοποιούν τις αισθήσεις, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία των καταναλωτών μας για βιωσιμότητα και ηθικές επιλογές».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back