ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δωδωναία Σκηνή»: νέα σεζόν, ανοιχτό κάλεσμα

Εικόνα του άρθρου «Δωδωναία Σκηνή»: νέα σεζόν, ανοιχτό κάλεσμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2022, 15:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Θεατρική Ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης «Δωδωναία Σκηνή» ξεκινά σύντομα το «ταξίδι» της, για δεύτερη χρονιά. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ομάδα παρουσίασε την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο θάνατός σου η ζωή μου».

Με τη νέα σεζόν, η «Δωδωναία Σκηνή» κάνει μια επανεκκίνηση.

Για τον λόγο αυτόν, απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του θεάτρου, είτε πάνω στη σκηνή, ως ερασιτέχνες ηθοποιοί, είτε πίσω απ’ αυτήν, ως μέλη της υποστηρικτικής ομάδας που επιμελείται τα κοστούμια, τα σκηνικά, το φροντιστήριο κ.ά., να δηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι συναντήσεις και οι πρόβες της «Δωδωναίας Σκηνής» πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα στην Κοινότητα Δωδώνης, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, κατά τις ώρες 18:30-21:00. Τη σκηνοθετική διδασκαλία και την οργανωτική διεύθυνση της ομάδας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κατσάνος.

Η συμμετοχή των μελών πραγματοποιείται χωρίς οικονομική συνδρομή και δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία, παρά μόνο καλή διάθεση, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο email pkddodonis@yahoo.com ή στα τηλέφωνα 2654360149 και 6986828012 (από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 08:00 -14:00).


*Στη φωτό: Η Θεατρική Ομάδα κατά την καλοκαιρινή παραγωγή «Ο θάνατός σου η ζωή μου»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back