Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δώδεκα προσλήψεις σε... 24 ώρες

Εικόνα του άρθρου Δώδεκα προσλήψεις σε... 24 ώρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2020, 15:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δώδεκα σχολικές καθαρίστριες για τέσσερις μήνες προσλαμβάνει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Σημειώνει ότι «ήδη έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι καθαρίστριες πλήρους και μερικής απασχόλησης που προσελήφθησαν στο πλαίσιο της τελευταίας προκήρυξης. Οι θέσεις που καλύφθηκαν είχαν οριστεί από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Ο Δήμος ενημερώνει ότι οι αιτήσεις γίνονται μέχρι αύριο 10 Σεπτεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση protocollo@ioannina.gr. Η προθεσμία που δίνεται είναι πολύ σύντομη, ειδικά για διαδικασία προσλήψεων. Σημειώνεται ότι και η προηγούμενη προθεσμία είχε συντομευτεί, καθώς άλλαξαν οι όροι της προκήρυξης.

Αν δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή, η αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα κατατίθενται αυτοπροσώπως στο τμήμα Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου (Καπλάνη 7 – 2ος όροφος), κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την υπάλληλο Ε. Διαμάντη (τηλ. 2651361346) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Γενικά προσόντα πρόσληψης:

1. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

2. Να διαθέτουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για να εργαστούν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα).

Δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 όπου θα αναφέρουν ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος του Ν.3584/2007.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3