ΗΠΕΙΡΟΣ

«Δρόμος του Γεφυριού» για 7η χρονιά

Εικόνα του άρθρου «Δρόμος του Γεφυριού» για 7η χρονιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2023, 21:23
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο 7ος «Δρόμος του Γιοφυριού» της Άρτας θα γίνει το διήμερο 1 και 2 Απριλίου. Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας.

Μιλώντας για τη διοργάνωση, ο δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η 7η διοργάνωση του «Δρόμου του Γεφυριού», είναι η απόδειξη ότι στην Άρτα γίνονται πράγματα. Αρκετά με την γκρίνια, αρκετά με τις παρωχημένες ιδέες για ανάπτυξη με μοντέλα άλλων δεκαετιών, αρκετά με τα φρου φρου και αρώματα που δεν λένε τίποτα επί της ουσίας. Όλα είναι δρόμος. Και ο Δρόμος του Γεφυριού ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει για 7η συνεχόμενη χρονιά».

Ο τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα Χρήστος Ζαρκάδας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική αθλητική διοργάνωση της πόλης μας. Είναι, λοιπόν, πολλές οι προδιαγραφές που πρέπει να προβλεφθούν, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να τερματίσουν με ασφάλεια. Και αυτό κάνουμε. Παράλληλα, φροντίσαμε ώστε ο Δρόμος να απευθύνεται σε όσους περισσότερους γίνεται. Έτσι, έχουμε κάνει έναν συνδυασμό ώστε να μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει αλλά και ο αθλητής που έχει υψηλές προδιαγραφές και άρα υψηλότερες απαιτήσεις».

Εξώδικο από εταιρία για το όνομα του αγώνα

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αρταίων έχει λάβει ένα εξώδικο, σχετικά με την ονομασία του αγώνα, από τη Sportevent. Η εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων, δια του εκπροσώπου της Δημήτρη Θώδη, ότι «το λογότυπο του αγώνα,  (λεκτικό και απεικονιστικό), είναι κατοχυρωμένο επ’ ονόματι μου στο αρμόδιο υπουργείο και αρμόδιο τμήμα» και πως «δεν σας παραχωρώ το δικαίωμα της ονομασίας και του λογοτύπου του αγώνα και σας καλώ να μην το χρησιμοποιήσετε για την προσεχή διοργάνωση του έτους 2023, να το απαλείψετε αμέσως από κάθε έγγραφο και διαφήμιση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back