ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Διπλό» ο ΠΑΣ στην Τούμπα, ανίκητος ο Πασχαλάκης

Εικόνα του άρθρου «Διπλό» ο ΠΑΣ στην Τούμπα, ανίκητος ο Πασχαλάκης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/01/2017, 18:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί όλα τα στατιστικά να ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της παγωμένης Τούμπας, ωστόσο ένα μόνο ήταν υπέρ του ΠΑΣ και αυτό ήταν το ουσιαστικότερο: με το γκολ του Τζημόπουλου στο 16’, από κόρνερ, όταν ο αμυντικός του ΠΑΣ πήρε το «ριμπάουντ» και νίκησε τον Γλύκο. Ο αμυντικός του ΠΑΣ εξελίσσεται σε εγγύηση και στο σκοράρισμα, εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ είχε συντριπτική υπεροχή, σχεδόν 70-30, ενώ μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχε 10 τελικές προσπάθειες, με 8 στο στόχο! Εκεί όμως υπήρχε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ που συνέχισε τις πολύ καλές του φετινές εμφανίσεις. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης όμως επενέβη σε επτά τουλάχιστον φορές με αποκρούσεις που ήταν από καίριες έως εντυπωσιακές. Άλλες τόσες φορές ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες στην επίθεση, ενώ ο ΠΑΣ είχε μια ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ.


ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ (67' Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (86' Περέιρα), Κάμπος, Κουλούρης (61' Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (28' Γαρουφαλιάς - 75' Μαμπουλού), Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Γιάκος (89' Μπουκουβάλας), Ακόστα.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back