Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διοίκηση Χατζηκώστα: «Δεν ευσταθεί η ανακοίνωση των παρατάξεων»

Εικόνα του άρθρου Διοίκηση Χατζηκώστα: «Δεν ευσταθεί η ανακοίνωση των παρατάξεων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2023, 16:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «δεν ευσταθεί η ανακοίνωση περί ηλεκτροπληξίας υπαλλήλου όπως αναφέρεται  στην ανακοίνωση  της ‘Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών Γ.Ν. Χατζηκώστα’  και της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών ΠΑΜΕ (ΑΣΥ).

Προκειμένου να στηρίξει τη θέση του, ο κ. Δερδεμέζης επικαλείται την έκθεση του υπεύθυνου συντηρητή του μηχανήματος, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου καθώς και τα αναγραφόμενα στο ιατρικό εξιτήριο της υπαλλήλου.

Ο κ. Δερδεμέζης συμπεραίνει ότι «τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα παρατίθενται χωρίς να έχει γίνει ουδεμία διασταύρωση και επιβεβαίωση της είδησης  που παραθέτουν».

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, το αντίθετο μάλιστα, σε ό,τι αφορά τον Τύπο Ιωαννίνων.

Οι δε καταγγέλλουσες παρατάξεις είναι εξίσου κατηγορηματικές με τη διοίκηση, για το περιστατικό που αφορά συμβασιούχο εργαζόμενη.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτηκε προληπτικά και έλαβε εξιτήριο στις 25 Μαρτίου, ενώ σήμερα 27 Μαρτίου, πήγε κανονικά στη δουλειά της.

Η διοίκηση δεν εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί και αν το περιστατικό έχει ενδεχομένως συμβεί αλλά όχι με τον τρόπο που περιγράφουν αναλυτικά οι συνδικαλιστικές παρατάξεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back